Gazduire Web

Ultra performanta si adaptata pentru site-ul tau

Deoarece evoluam si oferim servicii axate pe necesarul clientilor am creat sase planuri de gazduire astfel incat sa fim cat mai aproape de nevoile tale. 
Folosim servere ultra performante care sunt configurate atat hardware cat si software pentru performanta maxima dar si redundanta.

Planuri optimizate pentru tine

Ai nevoie de ajutor?

Toate contractele de Gazduire Web beneficiaza de:

Backup zilnic

gratuit, automat, criptat, remote

Pentru toate planurile de gazduire web din ofertă, restaurarea eventualelor date pierdute este la un click distanță datorita serviciului de backup profesional.

Plesk Obsidian

panou de control gratuit

Fie ca alegi un pachet Lite, Plus sau Advanced oferim solutii profesionale de management al gazduirii web prin cel mai avansat panoul de control, Plesk Onyx.

Domeniu Gratuit

.ro, .eu, .com, .net

La achizitionarea oricarui pachet de gazduire web pe minim 12 luni oferim inregistrarea gratuita a domeniului in primul an de facturare.

Certificat SSL

gratuit si automat prin Let’s Encrypt

Toate domeniile gazduite beneficiaza de un certificat SSL gratuit emis de Let’s Encrypt. Vei putea crea propriul certificat direct din interfata Plesk.

Migrare Gratuita

Stim ca e greu sa muti un website si sunt multe de sincronizat astfel ca suntem alaturi de tine si iti oferim migrarea gratuita a website-ului tau indiferent de planul de gazduire web ales.

Asistenta

live chat, ticket, telefonic

Fie ca este vorba de o problema complexa sau o simpla nelamurire, daca ai nevoie de ajutor initiaza o sesiune de chat sau deschide un ticket de suport.

Protectie DDoS

gratuit si automat prin Let’s Encrypt

Toate domeniile gazduite beneficiaza de un certificat SSL gratuit emis de Let’s Encrypt. Vei putea crea propriul certificat direct din interfata Plesk.

Email profesional

Nu trebuie sa iti mai faci griji pentru ca mailurile tale sunt blocate, toate domeniile hostate beneficiaza de toate setarile de siguranta, SFP, DMARC, DKIP si DNSBL si sunt accesible si din webmail.

One Click Install

simplu si rapid

Ai acces la peste 100 de extensii plesk pentru domeniul tau precum si la sute de aplicatii prin Softaculous care le poti instala cu doar un click.

Gazduire Web
Sigura si Rapida

Nimanui nu ii plac site-urile web lente, studiile arata ca majoritatea viziatorilor vor parasi siteul daca se incarca in mai mult de 3 secunde. Atunci cand folositi o gazduire web care nu este configurata corespunzator atat din punct de vedere hardware cat si software riscati sa pierdeti clienti.
Din aceste motive noi folosim servere de ultima generatie cu stocare SSD si NVMe care ruleaza ultima varianta de CloudLinux si acceleratoare ca Lightspeed.